Miss SUA 2019 s-a aruncat de pe o clădire din New York. Ultimul ei mesaj

Cheslie Kryst, fostă Miss SUA, a murit după ce s-a aruncat de pe o clădire din Manhattan, informează CNN.

Cu imensă suferință, anunțăm trecerea la cele veșnice a iubitei noastre Cheslie. Cu lumina sa magnifică, cu splendoarea și puterea sa, a fost pentru mulți o sursă de inspirație. A îngrijit, a iubit, a râs și a strălucit”, se precizează într-un necrolog elaborat de familia.

Kryst avea vârsta de 30 de ani. Înainte de a comite gestul fatal, ea a postat pe Instagram o fotografie însoțită de mesajul: „Fie ca această zi să vă aducă liniște și pace”.

Tânara era licențiată în drept și câștigase titlul Miss America în 2019. A lucrat pentru o firmă de avocatură, ajutându-i, fără onorariu, pe deținuții care considerau că au primit o sentință nedreaptă și încercau să obțină o reducere a pedepsei.

De asemenea, ea colabora cu site-ul de știri de divertisment ExtraTV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...