”Misterele” Londrei, faza pe ICR, via MAE

Ministerul Afacerilor Externe și Institutul Cultural Român sunt prinse la ora actuală într-un scandal, oarecum surprinzător, declanșat la… Londra.

Ministerul Afacerilor Externe, condus de Bogdan Aurescu, și Institutul Cultural Român, păstorit de Liviu Jicman, au ajuns să arbitreze un scandal în centrul căruia se află ICR Londra.

Potrivit informațiilor noastre, scânteia scandalului de la ICR Londra a pornit de la refuzul ambasadoarei Laura Popescu și al directoarei Catinca Nistor de a da curs unui șantaj.

Un rezident român, care patronează un ONG ”mufat” la fonduri ale autorităților locale din Londra, a încercat să obțină semnarea unui contract oneros cu ICR, dar ambasadoarea României la Londra, Laura Popescu, și directoarea ICR Londra, Catinca Nistor, au refuzat să încalce legea. Numai că, refuzul de mufare la fondurile României n-a picat prea bine ongistului patron, fapt pentru care acesta ar fi amenințat că ”vor vedea ele” și uite că nu văd doar ele…ci și ICR dar și MAE.

De patru ani, rezidentul român patron de ONG încearcă să oblige cele două misiuni românești de la Londra, cea politică și cea culturală, să semneze un contract ilegal. Oare cine are interes să șifoneze imaginea României? Cu siguranță vom afla foarte curând și vă vom ține la curent cu toate detaliile acestei operațiuni murdare de afectare a imaginii țării noastre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...

Documentele care demască mafia de la Transporturi. Fami(g)lia de la CNAB,...

Mai multe documente care dovedesc, negru pe alb, implicarea ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, a directorului CNAB, George Dorobanțu, și a unor acționari ROMPREST într-oafacere...