Miting al pensionarilor: Protest în fața Ministerului Muncii și la Palatul Victoria

Pensionarii protestează în fața Ministerului Muncii și la Guvern. Reprezentanţii Federaţiei Naţionale Solidaritatea Pensionarilor din România au organizat un miting de protest.

Protestatarii sunt nemulțumiți de nerespectarea legii pentru creşterea punctului de pensie.

Conform Agerpres, pensionarii protestează și pentru încălcarea legii privind indexarea pensiilor cu rata de creştere a inflaţiei şi 50% din creşterea salariului mediu brut pe economie.

„Ne pronunţăm ferm împotriva programului de austeritate severă introdus de noul guvern, program ce va duce la o sărăcire aspră a populaţiei în general şi a pensionarilor în special”, se menţionează în comunicatul FNSPR.

2 COMENTARII

  1. Se vede de la mare distanta modalitatea total diferita de a protesta a pensionariilor fata de scandalosul protest al politistilor.Si pensionarii sunt intr o situatie mai mult decat dificila comparativ cu politisti dar modul de abordare a protestului este unul civilizat -fara vuvuzele si fimigene.

  2. „Programele guvernamentale sunt ca niște chiriași-ancoră într-un centru comercial” Fără acei mari chiriași, toate întreprinderile mai mici sau mai mari nu au o modalitate de a-și câștiga existența iar pensionarul nostru dispare din aceasta ecuație magica prin diferite programe speciale.
    Există un alt caz bun pentru colonii: supraviețuirea noastră cautând după o cheie magica pentru a avea un viitor si o speranța.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Austria este una dintre țările care se opune ca România să adere la spațiul Schngen SURSA FOTO: https://www.schengenvisainfo.com/

Ce a cerut Austria ca România să intre în Spațiul Schengen

Refuzul categoric al Austriei de a intra România în Spațiul Schengen ascunde o mulțime de interese economice și financiare uriașe. Potrivit informațiilor noastre provenite din...