Moartea mamei, drama care l-a marcat pe Serghei Mizil: „Eram la petrecerea de Revelion și…”

Serghei Mizil și-a deschis recent sufletul și a relatat drama care l-a marcat pe viață, atunci când a primit un telefon de la tatăl său, în noaptea de Revelion.

Serghei Mizil și-a adus aminte de mama sa, în cadrul unei emisiuni TV. El a mărturisit că a aflat de moartea celei care i-a dat viață, chiar în noaptea de Revelion, când se afla la o petrecere.

Persoana care i-a dat cumplita veste lui Serghei Mizil a fost chiar tatăl său.

„Eram la o petrecere de Revelion si am primit telefon că să vin acasă, ca a murit mama. L-am găsit pe tata acolo, l-am întrebat dacă să chem salvarea, dar el mi-a zis: ‘Am pus mâna pe ea și e moartă. Lasă că o duc în dormitor„, a povestit Serghei Mizil, în cadrul unei emisiuni TV.

Mama nu mă halea din cauza celorlalți frați, care rupeau cartea, iar eu rupeam… Nu-i convenea că era mereu chemată să dea explicații pentru mine’, a adăugat el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...