Moment amuzant în timpul perchezițiilor din Giurgiu. Luat prin surprindere, un bărbat a amenințat mascații că va chema Poliția (VIDEO)

Miercuri dimineață au loc percheziții de amploare în mai multe județe ale țării. Luați prin surprindere de oamenii legii, unii dintre suspecți au avut reacții destul de amuzante.

Procurorii DIICOT și polițiștii participă la 47 de acțiuni operative, care vizează activitatea unor grupări infracționale organizate, specializate în trafic de persoane și de minori, exploatarea persoanelor vulnerabile, trafic de migranți, criminalitate informatică, trafic de droguri și infracțiuni împotriva patrimoniului cu consecințe deosebit de grave. Au loc 457 de percheziții și vor fi puse în executare 367 de mandate de aducere.

Un moment amuzant a avut loc în județul Giurgiu. Luat prin surprindere de anchetatori și speriat, un bărbat țipa că va chema poliția…asta în timp ce era pus la pământ și încătușat de mascați.

În operațiunea de amploare sunt vizate fapte de trafic de persoane și de minori, precum și orice forme de exploatare a persoanelor vulnerabile.

Totodată, sunt vizate și grupuri infracționale implicate în săvârșirea altor fapte aflate în competența de investigare a DIICOT care au activat pe teritoriul național sau cu componentă transfrontalieră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...