Moment emoționant: O traducătoare în limba germană a izbucnit în plâns în timpul unui discurs susținut de Zelenski

Un videoclip a devenit viral după ce o traducătoare care reda în limba germană un discurs rostit de președintele Ucrainei, Volodmir Zelenski, a izbucnit în plâns și s-a oprit din traducere.

În timpul unuia dintre discursurile președintelui ucrainean de duminică, femeia s-a oprit din traducere, izbucnind în lacrmi. „Entschuldigung” (Îmi cer scuze – n.r.), a rostit traducătoarea la final.

Președintele Zelenski ieșise din nou în fața poporului ucrainean cu un mesaj de încurajare, după ce Rusia a invadat Ucraina.

Acesta a declarat că armata ucraineană va continua să lupte, atât timp cât va fi nevoie pentru a elibera țara, însă atât timp cât copii se nasc în adăposturi în timp ce afară se bombardează, inamicul nu are nicio șansă în acest război.

”Noi vom lupta atâta timp cât va fi nevoie pentru a elibera țara. Dacă deja copiii se nasc în buncăre, chiar și atunci când bombardamentul continuă, atunci inamicul nu are nicio șansă în acest război, nu e nicio îndoială. Faptul că Ucraina a fost gata să se apere și solidaritatea tuturor, curajul a stricat planul ocupării țării noastre. (…) Diplomații noștri s-au luptat non-stop pentru ca toate statele Europei să fie de acord să accepte o decizie importantă și serioasă: să deconecteze Rusia de la SWIFT. Am obținut și această victorie! Vor fi miliarde și miliarde de pierderi pentru Rusia, un preț concret pentru această agresiune lașă”, a spus președintele Ucrainei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole