Morișcă spaniolă în handbalul masculin european, via Dinamo București. EXCLUSIV

Două dintre echipele de top din handbalul masculin european își vor schimba în scurt timp antrenorul printr-o morișcă spaniolă în trei din care face parte și o echipă din România.

Conducerea echipei franceze de handbal masculin Paris Saint-Germain este nemulțumită de antrenorul spaniol Raul Gonzales și vor să-l schimbe cu actualul selecționer al României, spaniolul Xavier Pascual Fuertes, antrenorul actual al echipei Dinamo București.

În principiu, Xavier Pascual și-a dat acordul pentru a prelua echipa franceză, dar mai are un de contract cu Dinamo București. Deocamdată, el este puțin în cumpănă întrucât salariul de la Paris Saint-Germain este mai mic decât remunerația pe care o primește la București.

În aceste condiții, Dinamo București s-a orientat către antrenorul echipei maghiare SC Pick Szeged, spaniolul Juan Carlos Pastor, care are deja și acesta zilele numărate la formația maghiară.

Potrivit informațiilor noastre, echipa maghairă ar urma să fie preluată de spaniolul de la Paris Saint-Germanin, Raul Gonzales. Astfel, cei trei antrenori spanioli se vor roti între cele trei echipe masculine de handbal de la Paris, Szeged și București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...