Munca la stat: Doamna Fănușa de la teatrul din Târgu Jiu trage un pui de somn la birou. Pe bani mulți (Video)

Caz incredibil la Târgu Jiu, unde un șef serviciu în cadrul Teatrului Dramatic ”Elvira Godeanu” Tg-Jiu, Fănușa Virginia Popescu, trage un pui de som la orele prânzului, după o masă copioasă. Se dovedește încă o dată cât de istovitoare este munca la stat.

Colegii de treabă ai Fănușei au avut grijă să o filmeze și să facă public fimulețul. Concret, femeia a fost surprinsă în timp ce domea, cu capul pe birou, chiar în timpul orelor de program. Pe birou se poate observa o farfurie goală, semn că salariata instituției de cultură tocmai servise prânzul și își făcea siesta, potrivit Gorjonline.ro.

Și când te gândești că doamna are un salariu lunar de bază de 7.019 de lei, la care se adaugă un spor de condiții vătămătoare de 825 de lei. Tot să vii la birou.

Mai trebuie spus și faptul că la teatrul din Târgu Jiu vreme de cel puțin opt luni se efectuează lucrări la clădirea TDEG, în vederea obținerii avizului de securitate la incendiu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...