Muzeul Luvru publică totul online. Ce se poate admira gratuit

Întreaga colecție a Luvrului (482.000 de lucrări) poate fi accesată online pe o platformă pusă la dispoziție de către celebrul muzeu.

Pe platforma pusă la dispoziție de Muzeul Luvru pot fi admirate, printre altele, opere semnate de artiști ca Michelangelo, Picasso, da Vinci sau Rembrandt, inclusiv Mona Lisa și Venus din Milo. Vei putea admira lucrările gratuit, cu tot cu informații despre ele.

Luvru este închis vizitatorilor încă din octombrie anul trecut, și va rămâne așa în continuare.

Potrivit estimărilor, anul trecut a avut pierderi de peste 90 de milioane de euro. De la închiderea muzeului fizic, site-ul a avut parte în schimb de o creștere spectaculoasă a numărului de accesări. Pe platformă vei găsi și operele expuse în muzeul Delacroix, administrat tot de Luvru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...