Nadia Comăneci, de 1 Decembrie: Românie dragă, mi-e dor de tine (video)

Fosta gimnastă Nadia Comăneci a postat un mesaj cu ocazia Zilei Naționale în care transmite La mulți ani tuturor românilor. Ea spune că speră să ajungă în țară cât mai repede.

„Românie dragă, mi-e dor de tine şi de ai mei. Astăzi este o zi de sărbătoare. De aici de departe vă transmit multă, multă sănătate, bucurii alături de cei dragi, lumină, respect, să trecem cu bine de această pandemie şi să ne revedem în ţară curând. La mulţi ani, dragi români. La mulţi ani, România!”, este mesajul transmis de Nadia Comăneci.

De asemenea, Lucian Bute a postat și el un mesaj pe Facebook.

„2020 este un an foarte dificil pentru noi toţi dar să rămânem optimişti şi încrezători că vom trece cu bine această pandemie ce afectează tot globul. LA MULŢI ANI, ROMÂNIA! Astăzi şi în fiecare zi să nu uităm cine suntem şi de unde am plecat!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...