Naomi Campbell, mama la 51 de ani, vorbește despre fiica sa

Supermodel în anii 1990, Naomi Campbell a devenit mamă a unei fetițe la 51 de ani, împreună cu care apare pe coperta revistei Vogue.

Naomi Cambell este foarte discretă în privința vieții sale private, deși face parte dintr-o serie de manechine celebre: Cindy Crawford, Claudia Schiffer sau Linda Evagelista.

Cu siguranță motivul este maternitatea surpriză a lui Naomi Campbell, care a dat naștere unui copil pentru prima dată în urmă cu un an.

Fiica mea a venit într-un momentul potrivit

Manechinul britanic în vârstă de 51 de ani s-a confesat în Madame Figaro privitor la experiența maternității, explicând că ”a fost o alegere foarte personală”. ”Sunt convinsă că o femeie știe dacă și când este pregătită pentru a avea un copil”.

Maternitatea este pentru Naomi Campbell o etapă foarte importantă pentru ea, care, în prezent  – așa cum spune chiar ea – se simte ”împlinită”. Ea precizează că ”fiica mea a sosit la momentul potrivit. Acest sentiment nu are legătură cu vârsta: este legat de experiență, instinct, disponibilitate. Am știut întotdeauna că într-o zi voi fi mamă, dar nu mi-am imaginat cât de mult mă va umple de bucurie un bebeluș”.

Chiar dacă se zvonește că Naomi Campbell s-a folosit de o mamă surogat, ceea ce simte pentru copilul ei nu o face mai puțin o mamă adevărată.

Fiica mea are un an, dar deja este o mică persoană, deja văd cum se formează caracterul ei: este foarte hotărâtă, foarte veselă, dinamică, deja merge și chiar cu o viteză surprinzătoare.

Naomi Campbell spune că este împreună cu fiica ei în toate călătoriile, experiențele din diferitelor locuri contribuind la formarea copiilor . Așa am crescut, spune ea.

Crescută de bunică și o mătușă, cărora le-a încredințat-o mama ei, o jamaicană dansatoare, Naomi Campbell, model rebel, renumită pentru temperamentul ei, este acum vizibil liniștită și doritoare să fie o prezență de referință pentru fetița ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Cifrele dezastrului pentru România după privatizarea Petrom EXCLUSIV

Legea care a “legalizat” vânzarea Petrom către OMV este nulă de drept. PUTEREA.RO vă prezintă ÎN EXCLUSIVITATE date care demonstrează, încã de la momentul...