Navalnîi le cere rușilor să manifeste în fiecare zi contra războiului „declanșat contra Ucrainei de micul nostru țar complet nebun”

Opozantul rus întemnițat Alexei Navalîi le-a cerut, miercuri, concetățenilor săi și celor din Belarus să treacă peste interdicția autorităților și să manifeste în fieare zi în Rusia contra invaziei Ucrainei. 

Să nu devenim o națiune a celor fără voce, înfricoșați, care  pare să nu vadă războiul agresiv declanșat contra Ucrainei de micul nostru țar complet nebun, referindu-se la Putin, a scris, miercuri, Navalnîi pe rețelele sociale.

Putin nu este Rusia, a scris el, înainte de a sublinia curajul rușilor care au fost arestați în ultimele zile pentru că au manifestat contra războiului din Ucraina. Este în asta ceva de care voi puteți fi mândri: sunt cele 6.824 de persoane care sunt deținute pentru că ele au coborât în stradă cu pancarte strigând: ”Nu războiului!”.

De asemenea, Alexei Navalnîi a cerut să se manifeste în fața ambasadelor ruse din toată lumea în acest weekend. Iar în final, Navalnîi notează: Suntem contra războiului. Luptăm contra războiului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...