Neamț: Doi copii au decedat după ce au căzut în râul Bistrița

Doi copii care au căzut, sâmbătă, în râul Bistriţa, în comuna Borca, au murit duminică la Unitatea de Primiri Urgenţe Piatra-Neamţ, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu.

„Aseară, la 22,30, personalul medical de la UPU Piatra-Neamţ încă aplica manevre de resuscitare, temperatura corpului ajunsese undeva la 27 de grade şi luptau pentru viaţă. Dimineaţă am fost informaţi că a fost declarat decesul celor doi copii”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Decesul s-a produs în jurul orei 04,00, potrivit unor surse medicale.

Băieţelul în vârstă de 7 ani şi fetiţa în vârstă de 8 ani erau fraţi. Ei s-au jucat pe gheaţa râului Bistriţa, iar la un moment dat aceasta a cedat.

Copiii au fost scoşi din apă de localnici, băiatul la circa un kilometru distanţă de locul unde a căzut, iar fetiţa la aproape 300 de metri.

Paramedicii sosiţi la faţa locului au aplicat manevre de resuscitare.

Copiii au fost transportaţi iniţial la Spitalul Bicaz, după care au fost transferaţi la UPU Piatra-Neamţ unde, duminică dimineaţă, au decedat.

Un caz similar s-a produs, vineri, în judeţul Bacău, unde doi copii au căzut în râul Bistriţa după ce s-au jucat pe gheaţă. Cei doi copii au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...