Neașteptat: Cea mai populară stațiune de pe litoralul românesc în acest moment (VIDEO)

Cea mai tânără staţiune de pe litoralul românesc a apărut în anul 2018. Este vorba despre Mamaia Nord-Năvodari, iar la acel moment Guvernul a declarat  staţiunea Năvodari de interes naţional.

În ultima perioadă s-a simţit o migraţie a turiştilor dinMamaia către Năvodari. Gradul de ocupare este acum cam peste 90%, potrivit observator.ro. De la începutul lui 2022 au fost emise 258 de autorizaţii de construire, iar dintre acestea 150 doar pentru zona de litoral a oraşului.

În prezent,  în Năvodari sunt 19.000 de locuri de cazare în 7.300 de hoteluri, vile, pensiuni sau camping-uri, conform sursei citate.
Mihai Bucur, care este administrator plajă a declarat pentru observator.ro că: „În primul rând la noi, la plajă, avem un avantaj pentru clienţii fideli. Le oferim un discount de 20% la închiriatul şezlongului. Avem şi abonamentele pentru care clienţii noştri au profitat an de an şi avem un discount mai mare pentru ei, un discount de 30% pentru clienţii fideli. Avem şi un cocktail-bar unde clienţii noştri se pot răsfăţa cu cocktailuri personalizate.”

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...