Neconvențional cu Adina Banea. Punem politicienii sub lupă!

Adina Banea va realiza, din această săptămână, o rubrică permanentă: NECONVENȚIONAL cu Adina Banea.  Săptămânal, Adina va alege un politician în vogă și îi va realiza profilul psihologic, dar și vestimentar. Nici nu știți câte lucruri poate spune o simplă cămașă despre un om! Primul personaj analizat de Adina Banea va fi George Simion. Stați aproape! Se va lăsa cu informații foarte interesante!

Adina Banea este designer, psiholog, jurist și blogger. Este prietena noastră, expertă în psihologie și în design. A răspuns imediat “Prezent” propunerii noastre de a realiza o rubrică permanentă la PUTEREA. Și cum campania electorală bate la ușă, Adina Banea va analiza, în fiecare săptămână, câte un politician, căruia îi va realiza profilul psihologic și vestimentar.

“Poate te-ntrebi ce anume caut eu, concret, aici? Ei bine…și-acum, evident că urmează și crunta întrebare: “ia spune-mi 2-3 cuvinte despre tine”, știu că-ți stătea pe limbă, nu-i așa?. Sunt blogger, designer, jurist și psiholog. Câte un pic din toate, și toate-mi vin în completare. Sunt un hibrid, e clar”, ne-a spus Adina Banea.

Adina Banea a creat brandul Reprobable

Adina Banea este de câțiva ani și creativul din spatele brandului Reprobable.

Personalitate efervescentă, Adina își pune foarte bine amprenta personalității în scris. O cunoști cu ochii, citind-o, poți avea senzația că ți-e prietenă de-o viață, iar boemia si pragmatismul totodată, ce transpare din fiecare rând te lasă să visezi cu ochii larg deschiși la o altfel de lume. O lume mai caldă și mai înțeleaptă, primitoare, unde trăiesc oameni minunați, frumoși în suflet.

Născută în zodia Pești, Adina Banea are o latură sensibilă extrem de puternică, completată de o dualitate permanentă, în sens pozitiv, firește, ce inspiră.

Dacă aveți un personaj politic pe care doriți să-l analizeze în cadrul rubricii NECONVENȚIONAL cu Adina Banea, nu ezitați să ne scrieți un email la office@puterea.ro . Sau îii puțeți scrie direct Adinei Banea, pe Linkedin.

4 COMENTARII

    • Hahaha …de ce considerați astfel? Noi realizam tipologia unui lider politic si nu numai. Reprezinta cumva vreo infractiune? Caci nu prea cred. Stați linistit oricum, ne descurcam noi, indiferent de circumstanțe. Somn bun!
      Adina Banea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...