Nepalez atacat cu maceta la shaormeria Băneasa din Calea Vitan VIDEO

Un bărbat nemulțumit de mâncarea primită i-a luat la bătaie pe angajați. Înarmat cu un cuțit acesta a sărit tejgheaua și i-a pus la pământ pe trei dintre salariați.

Conflictul ar fi pornit de la o femeie nemulțumită de produsul cumpărat de la Shaormeria Băneasa din Calea Vitan. După o discuție în contradictoriu cu angajatul nepalez, la fața locului a venit un bărbat cu maceta ascunsă sub haine.

Atacul din shaormerie a fost filmat

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa cum, la un moment dat, nepalezul îi dă o palmă bărbatului, iar acesta scoate imediat maceta și se năpustește asupra lui.

Câteva secunde mai târziu, nepalezul încearcă să fugă din calea atacatorului și se aruncă la propriu peste tejghea, moment în care cuțitarul părăsește localul. Se pare că acesta se ascunde acum de polițiști. Potrivit primelor informații, rănile suferite de angajatul Shaormeriei Băneasa nu ar fi grave.

Ce spune Poliția din București despre atacul cu macetă de la Shaormeria Băneasa din Calea Vitan

„La data de 21 aprilie 2023, în jurul orei 00.00, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 11 au fost sesizați cu privire la faptul că angajatul unui restaurant fast food ar fi fost agresat, cu un obiect tăietor-înțepător, de un bărbat cu care a avut o discuție în contradictoriu. Polițiștii s-au deplasat la fața locului pentru a lua primele măsuri, bărbatul agresat fiind preluat de un echipaj medical care l-a transportat la o unitate spitalicească. Cercetările sunt continuate, în vederea identificării și depistării persoanei bănuită de săvârșirea faptei de lovirea sau alte violențe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3”, a transmis Poliția Capitalei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...