Nepotul ministrului adjunct al Apărării din Rusia, ucis în luptele din Ucraina

Adam Khamkhoev (foto), nepotul ministrului adjunct al Apărării din Rusia, Yunus-Bek Yevkurov, a fost ucis într-o luptă cu forțele armate ale Ucrainei, în timpul ofensivei de la Severodonetsk, regiunea Lugansk.

Anunțul a fost făcut miercuri de șeful Republicii Ruse Ingușetia, Makhmud-Ali Kalimatov, pe canalul său de Telegram. Kalimatov a scris că Khamkhoev, mort în Donbas, a primit titlul de Erou al Rusiei.

„Adam a fost grav rănit pe 19 mai, în timpul unei ofensive în direcția Severodonetsk de către un lunetist inamic, a refuzat să părăsească zona și, fiind în prima linie, a continuat să conducă compania”, susține șeful Republicii Ruse Ingușetia.

Potrivit lui Kalimatov, nepotul decedat al adjunctului Apărării al Federației Ruse a absolvit Școala Superioară de Comandă Aeriană a Gărzilor Ryazan.

Khamkhoev a deținut gradul de căpitan și a comandat o companie de asalt a Brigăzii 31 Aeropurtate din Ulyanovsk.

Pe 14 iulie, presa rusă a relatat că comandantul Diviziei 20 Pușcași Motorizați a Gărzilor Ruse, colonelul Alexei Gorobets, a murit în luptele de pe teritoriul Ucrainei.

Pe 9 iulie, Forțele Armate ale Ucrainei au lovit la postul de comandă al Armatei a 49-a a Forțelor Armate ale Federației Ruse. Mai mulți ofițeri de rang înalt ai armatei ruse au fost uciși, în urma acelei acțiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...