Netflix: Producție cu Nadia Comăneci și Cristi Borcea, în topul celor mai vizionate filme!

Publicat: 23 mart. 2024, 13:09, de Vasile Bahrim, în LIFESTYLE , ? cititori
Netflix: Producție cu Nadia Comăneci și Cristi Borcea, în topul celor mai vizionate filme!

„Miami Bici 2”, filmul românesc care a doborât recordurile de încasări în România anul trecut, debutează fulminant pe Netflix.

Filmul se plasează pe prima poziție în topul celor mai vizionate filme ale săptămânii.

Comedia, cu încasări de peste 3 milioane de dolari doar din bilete, a reușit să surclaseze producții de talie internațională.

Printre acestea se numără și filmul „Barbie”, liderul box office-ului mondial în 2023.

O distribuție de excepție

Pe lângă povestea sa captivantă și umorul caracteristic, succesul filmului „Miami Bici 2” se datorează și participării unor nume sonore.

Protagoniștii, Ilie Piciu (Codin Maticiuc) și Ion Bilă (Matei Dima), sunt însoțiți de actorul de Hollywood, Danny Trejo.

Surpriza distribuției o reprezintă apariția legendarei gimnaste Nadia Comăneci și a cunoscutului om de afaceri Cristi Borcea.

Povestea din spatele succesului

„Miami Bici 2” urmărește peripețiile lui Bilă și Piciu într-o călătorie de la Miami la Los Angeles, în căutarea visului american adaptat la realitățile românești.

Dorința lor de a câștiga „dolari mulți pe muncă puțină” îi poartă prin diverse aventuri și infracțiuni.

Deciziile greșite și situațiile limită declanșează o serie de evenimente haioase, dar și pline de tensiune.

Succes românesc pe scena internațională

Acest film demonstrează că producțiile românești pot atinge succesul la nivel internațional, oferind publicului din întreaga lume ocazia de a se bucura de un umor autentic și de povestiri captivante.

„Miami Bici 2” nu este doar o comedie de succes, ci și o dovadă a talentului și creativității regizorilor, scenariștilor și actorilor români.

Prezența sa în fruntea topului Netflix subliniază aprecierea și interesul global pentru filmele care reușesc să combine divertismentul de calitate cu o distribuție impresionantă.