Neurolog, beat și drogat, a intrat de două ori într-o cafenea cu o macetă și a încercat să-i dea foc

Un tânăr medic neurolog, băut, drogat cu benzodiazepine și cu o macetă, a intrat în două rânduri într-o cafenea, unde a tăiat cablul de internet și un senzor de iluminat, după care a încercat să-i dea foc. Totul a fost surprins pe camerele de supraveghere.

” La data de 11 februarie 2024, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 1 Poliţie au prins în flagrant şi, ulterior, au reţinut un bărbat, în vârstă de 33 de ani, faţă de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal de distrugere. În fapt, la data menţionată, Secţia 1 Poliţie a fost sesizată, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că, în jurul orei 01.00, a observat prin intermediul sistemului de supraveghere video, că în interiorul unei cafenele din Sectorul 1 ar fi intrat o persoană, care ar fi secţionat cablul de furnizare a serviciilor de internet, precum şi cablul de alimentare aferent senzorului de iluminat, amplasate în exteriorul localului”, a transmis, luni, Poliţia Capitalei.

Bărbatul, în vârstă de 33 de ani, a fost somat de polițiști, dar a încercat să fugă . Totuși a fost imobilizat și plasat sub control judiciar.

În data de 16 decembrie, același bărbat a mai forțat intrarea în cafenea , unde a incendiat camera de depozitare și multe aparate electronice, prejudiciul ridicându-se la aproximativ 7.000 de lei.

Poliția Capitalei a precizat că bărbatul este acum sub control judiciar pentru 60 de zile.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole