New York, măturat de furtuna de zăpadă (VIDEO)

O furtună de zăpadă mătură de zile întregi toată coasta de est a Statelor Unite: multe drumuri sunt impracticabile, iar în Manhattan oamenii se dau cu sania în parcuri.

Furtuna, aşteptată de zile întregi, „mătură” toată coasta de est, începând cu Massachusetts, şi a adus zăpadă şi la New York, unde, de vineri seara, ninge fără oprire. Oraşul este complet acoperit de zăpadă. În Central Park, mulţi s-au înghesuit pe sănii, potrivit mediafax.ro.

Faptul că este weekend a făcut ca situaţia traficului să fie mai puţin haotică, dar multe drumuri nu sunt circulabile, mai ales în afara Manhattanului. Maşinile parcate sunt acum acoperite cu un strat alb.

Prognozele spun că zăpada va continua să cadă pentru câteva ore. New Jersey, New York şi Connecticut au declarat stare de urgenţă.

1 COMENTARIU

  1. Massachusetts a declarat stare de urgență, împreună cu Maryland, New Jersey, New York și Rhode Island, iar locuitorii au fost avertizați să nu stea departe de drumuri, casele lor. Peste 68 de milioane de oameni au fost plasați sub alerte meteorologice de iarnă de diferite grade sâmbătă-duminica dimineața.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...