Nici măcar familia nu l-a votat: Omul care a primit doar un vot la alegerile locale

Un bărbat din statul indian Gujarat care a candidat în satul său la alegerile locale de luna trecută a izbucnit în lacrimi după numărătoarea voturilor. El a aflat cu dezamăgire că a primit  doar un vot, deși în familia sunt cel puțin 12 membri cu drept de vot.

Santosh Halpati a candidat pentru o funcție de conducere în satul Chharwala din districtul Vapi. Bărbatul a  început să plângă lângă biroul electoral când a primit vestea, spunându-le reporterilor că avea 12 membri ai familiei pe care se baza, însă aceștia fie nu au venit la vot, fie au ales să voteze pentru altcineva. El susține că mai multe persoane l-au asigurat că vor ștampila numele lui.

Alegeri o să mai fie… Dar eu am primit un singur vot… nici măcar familia mea nu m-a votat”, a declarat el pentru presa indiană, citată de publicația 20 Minutos. Un caz similar s-a înregistrat în urmă cu câțiva ani, când un candidat independent din statul indian Punjab a izbucnit în plâns în timp ce îi spunea unui reporter că a primit doar cinci voturi, în ciuda faptului că avea nouă membri ai familiei cu drept de vot.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole