Nicolae Ciucă, ales președintele PNL. Câte voturi a obținut noul lider

Nicolae Ciucă este noul președinte al Partidului Național Liberal, fiind ales cu 1.060 voturi din 1.120 sufragii exprimate.

„Vreau să mulțumesc tuturor pentru votul de încredere, pentru efortul făcut. Diaporei vreau să-i mulțumesc foarte mult și m-aș bucura să fie la fel de uniți și dianmici cum au fost astăzi și să arate lumii că PNL, că România are spirit, voință, capacitate și resursă umană să nu ne fie teamă și să ne angajăm la orice efort.

Vreau să le mulțumesc tinerilor, au fost foarte muți azi, tot ceea ce facem noi azi le este destinat. Direcția noastră, moțiunea de care am vorbit azi, nu e pentru noi, este pentru ei. La muncă și să nu uităm că în centrul moțiunii de astăzi este cetățeanul român”, a transmis Ciucă în mesajul de final, la închiderea lucrărilor Congresului eztraordinar al PNL de duminică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...