Nicolae Ciucă, despre posibila sa candidatură la președinția României și o eventuală demisie, dacă se dovedește că a plagiat

Proaspăt ales președinte al PNL, Nicolae Ciucă evită să spună deocamdată dacă va fi candidatul PNL la viitoarele alegeri prezidențiale și susține că va lua o decizie „în conformitate cu principiile mele de onoare și demnitate” dacă se va dovedi că a plagiat lucrarea de doctorat.

„Nu eu îmi exprim această opinie, candidatul la prezidențiale din partea PNL va fi nominalizat de PNL”, a răspuns Ciucă la întrebarea dacă va candida la președinția României.

Întrebat dacă va fi schimbat anul viitor, când ar trebui să nu mai fie premier, conform principiului rotației din Coaliția de Guvernare, premierul a evitat, din nou, un răspuns.

„În momentul de față nu se pune problema și nici nu vreau să mă gândesc la ce poate fi peste un an de zile pentru că avem foarte multă treabă”, a transmis Ciucă. Întrebat dacă speră la un mandat de 4 ani ca președinte al PNL, a răspuns că „am văzut termene în administrație, în politică nu există termen”.

Întrebat dacă va demisiona în cazul în care parchetul general va veni cu o decizie de plagiat în ceea ce privește teza sa de doctorat. Ciucă s-a apărat.

„Mai întâi de toate, nu am plagiat, în momentul de față lăsăm instituțiile să-și spună concluziile. În acel moment voi lua decizia în conformitate cu principiile mele de onoare și demnitate”, a mai spus Ciucă.

2 COMENTARII

 1. Alegeri prezidențiale? Voi chiar ati inebunit? Nu mai sunt intelectuali in Romania ? Atunci priveste limpede catre minunata doamna Maia Sandu.

  Despre Nicolae Ciucă? Voi chiar nu vedeti ca acest tovaras nevinovat de abia intoarce doua propozitii in gura iar bliblioteca lui de cunostinte politice este una chiar limitata.

  La voi conteaza oligarhii, hotii si prosti, restul de …, duca-se pe vagin in jos sau tras pe al lor penis?

 2. nicolae ciuca si ionel parca
  sotia subofiter la dgia trecuta in rezerva cu grad de colonel
  baiatul pe la banca unde seful lui adica iohannis are niste bani si niste afaceri,printre altele o proprietate inchiriata la suprapret oferit de banca
  vorbeste lumea de o batalie castigata de acesta,doar ca batalia se daduse cu o saptamana inainte
  mai vorbeste lumea ca ii placea sa stea in cort prin tarile calde,probabil transpira abundent
  sincer la 130 kile in viu imaginatia ma duce catre un mangalita tinut pe srot cu putina paine si multe coji de cartofi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole