Nicolae Ciucă glumește despre cimitirul inclus în prezentarea candidatului PNL pentru Primăria Calafat

Publicat: 23 apr. 2024, 20:50, de Andrei Ceausescu, în POLITICĂ , ? cititori
Nicolae Ciucă glumește despre cimitirul inclus în prezentarea candidatului PNL pentru Primăria Calafat

Nicolae Ciucă a făcut glume la evenimentul de lansare a candidatului PNL pentru Primăria Calafat, în al cărui clip de prezentare e menţionat şi cimitirul printre realizările din actualul mandat.

 

Nicolae Ciucă, președintele PNL, a adus un strop de umor la evenimentul de lansare a candidatului PNL pentru funcția de primar al municipiului Calafat, județul Dolj, Dorel Mitulețu. Într-o atmosferă plină de entuziasm, Ciucă a reacționat cu spirit glumeț la câteva incidente minore din sală.

„La început, îi făceam semn tehnicianului că ieșea fum de la un bec, iar el mi-a răspuns discret: «lasă, dacă iese fum, înseamnă că funcționează!» Știa ce spune. Și baloanele care se sparg sunt pentru domnul primar, să ne învățăm cum sună dopul de șampanie când câștigă alegerile”, a spus Ciucă, amuzat.

Ciucă a remarcat și prezența unui detaliu neașteptat în clipul de prezentare a lui Mitulețu: un cimitir. „A fost pentru prima dată când, pe lângă marile realizări, în filmul de prezentare, apare și cimitirul. Asta e pentru memento mori, să nu uităm unde ne ducem”, a adăugat Ciucă într-o notă plină de umor.

Liderul PNL a continuat să distreze audiența, sugerându-i lui Mitulețu să pună o poartă la cimitir cu inscripția „Porunca lui este viață veșnică și știm ce avem de făcut!”, într-o tentativă amuzantă de a oferi sfaturi edilitare.