Nicolae Dică a anunțat că FCSB nu și-a încheiat campania de achiziții: „Sper ca în aceste zile să facem unul-două transferuri”

Antrenorul echipei FCSB, Nicolae Dică, a declarat că vicecampioana este interesată de jucătorii David Miculescu de la UTA şi Alexandru Işfan de la FC Argeş, dar a subliniat că transferurile nu sunt perfectate.

Ar putea apărea zilele astea şi un jucător nou… sper ca în aceste zile să facem unul-două transferuri pentru ca apoi să îi putem trece pe lista UEFA. Despre Miculescu pot să spun că s-a discutat cu cei din conducerea clubului UTA. Discuţiile sunt avansate din ce ştiu eu, dar până nu se va semna contractul nu putem spune că este al nostru. Dacă ajunge la noi, el e pregătit, are meciuri în picioare, nu ar avea nicio problemă să joace. E un marcator, avem nevoie de jucători de calitate cum este Miculescu. Dar în afară de el trebuie să aducem şi alţi jucători. Işfan (n.r. – Alexandru Işfan de la FC Argeş) este un jucător pe care îl ştim, ne-am interesat de el, dar vom vedea ce se va întâmpla în zilele următoare„, a explicat Nicolae Dică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...