Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix, a avut Covid când România habar n-avea ce e. Cu ce s-a tratat

Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix a povestit că a fost infectat cu noul coronavirus, atunci când în România nu se ştia încă de această boală. Artistul susține că boala s-a manifestat ca o răceală puternică în ianuarie 2020, când a venit în ţară din Spania.

El a ajuns în primă fază în Bucureşti şi pentru că se simţea rău s-a dus la Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”, după care a venit în orașul natal Timişoara.

Eu şi partenera mea de viaţă am avut COVID, anul trecut, în ianuarie. Eram la Timişoara. Sigur că atunci nu se ştia de COVID, dar simptomele erau cele pe care le ştim acum pentru acest virus, a relatat legendarul muzici Covaci pentru Adevarul.

Metode de tratare și teorii

Muzicianul a făcut o serie de referiri la așa-zise tratamente sau metode empirice de tratare a bolii, precum și la teoriile conspiraționiste legate de originea virusului. 

Am folosit şi acel medicament care se extrage din prună, care te dezinfectează. Adevărul e că există sisteme mult mai simple. Virusul ăsta nu rezistă la căldură şi dacă faci de două ori pe zi respiraţie de aer cald de la uscătorul de păr, dacă faci inhalaţii de aburi, în care au pus picături, ai scăpat!

Din păcate, totul este o manevră. Dezbină şi domină, asta e formula. Este un război planetar bine gândit şi mult mai ieftin. Cu bombe, cu tunuri, tancuri costă bani. În laborator s-a făcut virusul şi ăştia trebuie puşi la zid, cei care au făcut virusul, a afirmat Nicu Covaci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...