Nicuşor Dan, avertisment pentru iarnă: O să avem foarte multe avarii

Primarul general ales al Capitalei, Nicuşor Dan, avertizează că iarna aceasta Bucureștiul se va confrunta cu o mulțime de avarii la sistemul de termoficare.

Nicușor Dan anunță că va pregăti un management de avarie în ceea ce priveşte situaţia reţelelor de termoficare.

„Avem o problemă de urgenţă, care vine iarna asta. După cum ştiţi, ELCEN a comunicat că, din cauză că nu s-au făcut reparaţii în cursul acestei veri, cantitatea de apă pe care ei trebuie să o introducă în reţea este de trei ori mai mare decât în 2016 şi se apropie de limita de la care nu se mai poate. (…) Deci, noi trebuie să facem din momentul în care ajungem acolo un management de avarie. Asta înseamnă să avem pregătite materiale pentru intervenţii de urgenţă, să avem pregătite echipe pentru intervenţii de urgenţă şi să avem pregătite detectoare de avarii, care să facă astfel încât oamenii să se ducă precis la locul unde este avaria şi în paralel să facem o eşalonare corectă a oamenilor care sunt afectaţi. Asta este ce putem face iarna asta”, a spus Nicuşor Dan înaintea unei întrevederi cu ministrul Finanţelor, Florin Cîţu.

Nicușor Dan a mai spus că vor fi „sute de avarii” pe care nu le vom putea evita.

„O să fie sute de avarii, nu putem să le evităm. Totul este să intervenim cât mai repede pe ele şi să le spunem celor afectaţi cât timp durează”, a adăugat Nicuşor Dan, citat de Agerpres.

Citește și

1 COMENTARIU

  1. Noroc ca bunul Dumnezeu va iartă ,este din nou mai aproape de oameni, de poporul roman.
    Iarna blânda din acest an va salva cu adevarat multe vieții.
    Întrebarea este: cat timp poți sa stai cu mana întinsa după cerșeală, mila și vindecare la bunul Dumnezeu ?
    Știind ca tu nu miști un deget când vine vorba despre munca ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...