Nicușor Dan începe evaluările managerilor instituțiilor culturale din subordinea primăriei

Edilul general al Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că în perioada 6 şi 12 aprilie vor fi făcute evaluările directorilor instituţiilor de cultură aflate în subordinea Primăriei Municipiului Bucureşti.

„Între 6 şi 12 aprilie au loc evaluări ale directorilor instituţiilor culturale din subordinea Primăriei Capitalei (teatre, muzee, biblioteci şi alte asemenea instituţii). Evaluările încep azi cu managerii Teatrului de Revistă Constantin Tănase, Teatrului de Comedie, Teatrului Ţăndărică şi Teatrului Metropolis”, a scris Nicuşor Dan pe Facebook.

El a adăugat că a propus ca evaluările să fie online, pentru transparenţă, dar nu toţi managerii au acceptat.  „Pentru evaluările care se transmit online, intraţi aici: https://www.pmb.ro/transmisie-live. Revin cu concluzii la finalul tuturor evaluărilor”, a completat edilul general.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...