Nicușor Dan l-a amendat pe Negoiță, ca să readucă Piața Unirii la starea jalnică. FOTO

 Primarul general nu i-a permis Magazinului Unirea să refacă trotuarul și l-a amendat pe Robert Negoiță pentru că a amenajat zona.

Primăria Municipiului București (PMB) a amendat Primăria Sectorului 3 (PS3) pentru că a reabilitat fără să aibă autorizație de construcție pietonalul din Piața Unirii din Capitală.

PMB a cerut administrației publice locale conduse de Robert Negoiță să readucă acum trotuarele din fața Magazinului Unirea la starea inițială, una jalnică și după așa-zisa reabilitare operată cu câteva luni în urmă de Primăria Capitalei, după cum a mai arătat “România liberă”.

Negoiță contestă amenda

Primarul sectorului 3, Robert Negoiță, a declarat, pentru “România liberă”, că va contesta în instanță de judecată amenda primită de la Primăria Capitalei.

„Nu trebuie să facă și ei ceva (n.r. – PMB)? Că ei nu fac poduri, nu fac pasaje, nu fac spații verzi sau nu asfaltează străzi. Trebuie să aibă și ei activitate. Măcar îi amendează pe cei care fac câte ceva. Este adevărat că nu am avut autorizație, pentru că nu e necesară autorizația. Ca să pui iarbă și copaci, nicăieri în lumea asta nu e nevoie de autorizație. Terenul este la Primăria Sectorului 4. Trotuarul arăta groaznic, dar lor așa le place. Ca toate trotuarele pe care le administrează dânșii. Nu o să facem niciodată prostia să tăiem copacii și să smulgem iarba din rădăcini, cum vrea Primăria Capitalei. Din câte știu, amenda a fost deja contestată în instanță”, ne-a explicat Negoiță.

Citește mai multe pe romanialibera.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...