Nicuşor Dan, mesaj pentru bucureştenii care au suferit din cauza frigului din apartamente: Iarna viitoare nu va fi perfect

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a transmis un mesaj pentru bucureștenii care locuiesc în apartamente racordate la sistemul centralizat de termoficare.

Edilul spune că „iarna viitoare nu va fi perfect, dar va fi mult mai bine decât iarna asta”.

„În termoficare, ce faci azi se va simţi peste doi sau trei ani. Din păcate, noi am venit în administraţia asta fără proiecte majore şi fără bani şi fără nimic început”, afirmă Nicuşor Dan, referindu-se la demersurile administraţiei precedente în ceea ce priveşte sistemul de termoficare.

 „Iarna viitoare nu va fi perfect, dar va fi mult mai bine decât iarna asta”, afirmă edilul la emisiunea Insider Politic, difuzată de Prima TV.

Nicușor Dan spune că vor fi reabilitaţi kilometri de conductă şi va fi pusă în funcţiune o centrală provizorie pentru zona de est a oraşului. 

„În 2021 vrem să facem 53 de kilometri. Am deschis deja un şantier pentru 13 kilometri, acesta putem să-l facem cu compania Energetica (…), compania Primăriei,  şi celelalte patru loturi de câte aproximativ  10 kilometri le scoatem în licitaţie, undeva până în mai să atribuim şi, din mai până în toană să se realizeze”, explică edilul.

Primarul susţine că există fonduri. Nicușor Dan promite că în 2022 vor fi deschise „marile şantiere” pentru reabilitarea a 200 de kilometri din cei o mie, cât are reţeaua de termoficare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este candidatul AUR la șefia Consiliului Județean Maramureș

În deplasările sale prin țară, liderul AUR George Simion urmărește și identificarea unor candidați pentru alegerile locale, atât la primării, dar și la consiliile...
Justiție CCR

Surpriză: Cine sunt judecătorii pensionari respinși de CSM la examenul de...

Mai mulți magistrați pensionari s-au prezentat în urmă cu câteva zile la CSM la examenul de reîncadrare în sistem, însă nu a fost cu...