Nicușor Dan neagă că o serie de stimulente sociale nu vor mai fi plătite și dă vina pe o „eroare umană”

Stimulentele financiare pentru nou-născuți, voucherele materna și pentru persoane adulte cu dizabilități vor fi plătite, deși un anunț al Direcției Generale de Asistență Socială a Municipiului București susține contrariul. Primarul general, Nicușor Dan, susține că e vorba de o „eroare umană”.

„Nu se pune problema ca stimulentele financiare pentru nou-născuți, voucherele materna și pentru persoane adulte cu dizabilități să nu mai fie plătite. Dintr-o eroare umană, anunțul apărut pe site-ul Direcției Generale de Asistență Socială a Municipiului București nu corespunde realității”, a transmis edilul luni.

Conform acestuia, vor fi în continuare preluate cererile pentru plata stimulentelor financiare pentru nou-născuți, vouchere materna, persoane adulte cu dizabilități, copii cu dizabilități, familii monoparentale și sprijin pentru prevenirea abandonului școlar. Toate vor fi plătite în același cuantum ca până acum.

Anunțul Direcției Generale de Asistență Socială a Municipiului București nu a rămas netaxat de fostul primar, Gabriela Firea.

„Cât de lipsit de umanitate poate fi omul implantat prin minciună și furt de domnii Orban și Barna la Primăria Capitalei? Să ajungă să taie banii de la nou născuți, gravide, persoane cu dizabilități, familii mono-parentale, etc! Nicușor Dan va rămâne în mentalul colectiv ca primarul – inimă de piatră, lamă de cuțit, de o duritate extremă! Și unde se duc banii? Doar către firmele lor de consultanța? Pentru că transportul s-a scumpit, a anunțat că elimină subvenția la termie – deci facturile se vor tripla -, șantierele bat pasul pe loc, spitalele sunt subfinanțate!”, a transmis Gabriela Firea.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole