Nicușor Dan nu mai ajută tinerii căsătoriți? Dezvăluirile Gabrielei Firea

Ministrul Familiei Gabriela Firea îl acuză pe primarul general al Capitalei Nicușor Dan că a oprit plata ajutorului de căsătorie pentru familiile tinere. Ea susține că aproape 7.000 de tinere familii așteaptă să primească banii.

Încă o dovadă, dacă mai era nevoie, a bătăii de joc din Noul București! Peste 7.000 de familii tinere așteaptă ajutorul de căsătorie de la Primăria Capitalei. Nicușor Dan a oprit plățile, încălcând hotărârea consiliului general care obligă instituția să ofere acest sprijin. Încă o dată, actualul primar general își face propriile legi”, a scris luni pe Facebook Gabriela Firea.

Ministrul Familiei spune că CGMB a aprobat, în 2017, la propunerea ei, un sprijin de 1.500 de lei pentru fiecare cuplu la început de drum, imediat după căsătorie și că, până la alegerile din septembrie 2020, aproape 22.000 de tineri au primit acest stimulent pentru constituirea familiei.

Gabriela Firea spusține că de aproape doi ani tinerii căsătoriți nu au mai primit un leu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Denunț exploziv la Parchetul General privind mafia din Craiova

Un om de afaceri din Craiova a făcut la începutul acestui an un denunț exploziv la fostul procuror general Gabriela Scutea privind aranjamentele și...