Nicușor Dan nu mai vrea scris „Primăria Capitalei” pe tricourile echipei de handbal CSM București

Edilul USR al Bucureștiului Nicușor Dan a făcut în această săptămâna această un selfie cu echipa de handbal feminin CSM București, după o întâlnire oarecum surprinzătoare de la Sala Polivalentă.

Dar, întâlnirea a avut drept scop o aplanare a situației extrem de tensionate din cauza restanțelor financiare uriașe acumulate la sportivi, antrenori și furnizori.

Astfel, ca urmare a situației financiare dificile în care se află CSM București, structură sportivă, condusă de trei ani de către Gabriela Szabo, prietena PSD a Gabrielei Firea, și finanțată anual cu circa 15.000.000 de euro din banii bucureștenilor, Nicușor Dan s-a întâlnit cu câteva persoane din conducerea clubului și jucătoarele echipei feminine de handbal, în frunte cu vedeta Cristina Neagu.

Numai că această întâlnire nu a fost de prea bun augur pentru cei care conduc clubul, iar perspectivele sunt destul de sumbre.

Nicușor Dan le-a transmis că o să încerce ca până la sfârșitul lunii martie să se ajungă cu salariile restante la zi, dar nu a oferit nicio garanție concretă.

Însă, potrivit informațiilor noastre, edilul a cerut ferm conducerii CSM București ca de acum înainte să nu apară scris „Primăria Capitalei” pe tricourile sportivelor și sportivele de clubul finanțat din banii bucureștenilor.

Practic, mesajul lui Nicușor Dan este clar: nu vrea să-și asocieze numele și imaginea de Primăria Capitalei și-a a CSM București, mai ales acum când clubul este în pragul colapsului din cauza managementului dezastruos de ultimii trei-patru ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole