Nicușor Dan, ținta ironiilor după ce a anunțat cum arată tablierul metalic de la pasajul Doamna Ghica

La doi ani de când trebuia finalizat, pasajul de la Doamna Ghica a ajuns abia la stadiul în care se știe cum va arăta tablierul metalic – structura din grinzi metalice care susține calea de rulare a mașinilor. Postarea primarului general Nicușor Dan, pe această temă, a devenit prilej de ironii pe Facebook.

„Așa va arăta tablierul metalic ce va fi montat pe podul de la Doamna Ghica, aflat în construcție în sectorul 2 al Capitalei. Am optat pentru o culoare standard, potrivită acestui gen de investiție. Firma italiană care realizează lucrarea va trimite luna viitoare primele componente ale tablierului, iar în septembrie vom începe montajul. Revin cu informații după ce sosește primul transport”, a transmis scurt, pe Facebook, edilul, adăugând și câteva fotografii.





Majoritatea reacțiilor au fost ironice.

„Bravo boss. Are culoarea apei de adaos în termoficare”, a răspuns Gabriel Florea.

„Ce e drept, dupa atata asteptare, chiar ne întrebam ce culoare ați ales”, l-a taxat și Razvan Radulescu.

„Parcă există totuși o speranță, după perioada lungă în care ați dormit la propriu pe dvs”, l-a înțepat și Cristian Istrate.

Inițial, pasajul trebuia încheiat în toamna anului 2020, conform promisiunii făcute de adilul de atunci, Gabriela Firea. Sunt șanse extrem de reduse să fie deschis traficului în acest an. Întrebat pe 15 aprilie, la o conferință de presă, care este stadiul lucrării, Nicușor Dan a spus „nu știu dacă cu asfaltul ne vom încadra până la sfârșitul acestui an”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...