Nicușor Dan: „Transferăm investițiile mici și medii către primăriile de sector”. În ce stadiu sunt marile investiții

Într-un bilanț la zece luni, primarul Nicușor Dan a anunțat în ce stadiu sunt marile lucrări din București și a spus că investițiile mici și medii vor fi transferate primăriilor de sector.

Marile lucrări de infrastructură despre care a vorbit Nicușor Dan sunt stația de epurare de la Glina care va fi gata în 2022 și zona din jurul podului Ghica unde se va putea circulă din toamnă.

De asemenea, primarul Dan a anunțat că săptămâna aceasta încep lucrările la Prelungirea Ghencea, în timp ce la blocul social din Ghencea operațiunea este în desfășurare.

Nicușor Dan a mai spus că a făcut ordine în „haosul creat de fosta administrație”. Primarul general al Capitalei a declarat că fosta administrație a asfaltat mai multe terenuri din Prelungirea Ghencea fără să-i exproprieze pe proprietari, iar aceștia au dat Primăria în judecată.

Totodată, edilul a susținut că fosta administrație s-a ocupat de anveloparea de blocuri, fără a finaliza lucrările.

Facem ordine în haosul creat de fosta administrație. Administrația Firea a luat proiecte de la primăriile de sector, de exemplu, anvelopări de blocuri, pe care bineînțeles că nu le-a făcut”, a declarat Nicușor Dan.

Ca urmare, primăria Capitalei își va schimba strategia.

Transferăm investițiile mici și medii către primăriile de sector”, a precizat Dan.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...