Noaptea Albă a Galeriilor NAG#15 va avea loc sâmbătă, online

Ediţia NAG#15 Bucureşti poate fi vizionată exclusiv online, sâmbătă, de la ora 13.00, pe www.noapteagaleriilor.ro şi pe pagina de Facebook a evenimentului. Sunt prezentate 48 de spaţii din scena bucureşteană de artă contemporană.

Publicul va găsi în premieră o variantă online cu caracter documentar a Nopţii Albe a Galeriilor, un rezumat al expoziţiilor care ar fi participat în mod normal la ediţia offline a NAG#15, care s-a desfăşurat anul acesta doar în oraşele care au putut organiza evenimente publice în contextul pandemiei, anunţă organizatorii pe Facebook.

Evenimentul online NAG#15 Bucureşti a documentat video aceste spaţii, iar începând cu data de 13 noiembrie, de la ora 13.00, publicul va putea viziona acest periplu cultural documentar prin 48 de spaţii din scena bucureşteană de artă contemporană.

Pentru programul actualizat al galeriilor şi spaţiilor prezentate în această ediţie documentară vă rugăm să accesaţi link-urile menţionate în pagina fiecărui proiect pe site-ul noapteagaleriilor.ro. Noaptea Albă a Galeriilor a fost şi va rămâne un eveniment cu acces gratuit pentru public care susţine necesitatea accesului pentru publicul larg de cultură şi medierea conţinutului cultural pentru formarea unei societăţi cu adevărat contemporane.

Noaptea Albă a Galeriilor este un eveniment iniţiat din 2007 la Bucureşti de către Asociaţia Ephemair şi din 2016 în parteneriat cu organizaţii locale în alte oraşe din România.

Noaptea Albă a Galeriilor/ NAG Bucureşti şi proiectele speciale NAG#15 incluse în acest program sunt co-finanţate de Primăria Capitalei prin ARCUB în cadrul Programului Bucureşti – Oraş deschis 2021.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

CIA: Zelensky a deturnat bani din finanţarea americană

Jurnalistul Seymour Hersh susţine cã oficialii ucraineni sunt „în competiție pentru a înființa companii-paravan pentru tranzacții de export cu comercianți privați de arme”. Regimul Zelensky...