Noi tensiuni PNL – USR-PLUS „Suntem în fața unui blocaj grav în comunicarea și colaborarea cu primarul Sectorului 1”

Liniștea și buna colaborare refuză să apară în relația dintre liberali și reprezentantul USR-PLUS, primarul Clotilde Armand. PNL-iștii reclamă „un blocaj grav” și o cataloghează pe Armand drept „un șef discreționar”.

Liberalii reamintesc faptul că, în urmă cu zece luni, au trecut peste orgolii și au susținut candidatul USR-PLUS la primăria de sector, Clotilde Armand, fără a propune un candidat propriu. Fără contribuția celor 17.000 de voturi, nu ar fi fost posibilă îndepărtarea PSD din administrația de sector (la doar 1000 de voturi) și din primăria generală.

Din păcate, constatăm că suntem astăzi în fața unui nou blocaj grav în comunicarea și colaborarea cu primarul Sectorului 1. După alegeri, aceasta a uitat brusc ce înseamnă un parteneriat și ne-a demonstrat, din nou și din nou, că acționează doar în interes propriu, fără capacitatea de a comunica și de a lucra în echipă. Echipa PNL i-a explicat în repetate rânduri că Primăria Sectorului 1 nu este o firmă privată și nu este pe persoană fizică, iar cetățenii au nevoie de un lider serios, nu de un șef discreționar”, transmite echipa PNL Sector 1.

Motivul discordiei

Liberalii sunt de fapt nemulțumiți că edilul a emis o dispoziţie care o lasă pe Ramona Porumb, viceprimarul PNL, fără nicio atribuţie, în mod „abuziv şi aberant”.

PNL Sector 1 menţionează că luni atrăgea atenţia printr-un comunicat că trebuie găsită o rezolvare la criza gunoaielor din această zonă administrativă.

Acel comunicat, însă, nu a fost pe placul primarului Armand, care a apelat la ameninţări cu încetarea delegării atribuţiilor către viceprimarul PNL, Ramona Porumb. Pretextul inventat: încălcarea protocolului de guvernare locală dintre USR PLUS şi PNL, care specifică faptul că nu sunt permise jignirile şi insultele în spaţiul public. În fapt, jignirile i-au aparţinut doar primarului Armand, care a calomniat echipa liberală„, afirmă PNL Sector 1.

Conform sursei citate, ulterior, Sebastian Burduja, preşedinte PNL Sector 1 şi Ramona Porumb au avut o întrevedere cu primarul Clotilde Armand.

Aceştia au discutat cu protocolul în faţă cu Clotilde Armand şi au ajuns la concluzia comună că parteneriatul trebuie să meargă înainte, dincolo de neînţelegerile de moment, spre binele dumneavoastră şi al Sectorului 1. Deşi întâlnirea s-a încheiat în termeni amiabili, cu zâmbete, strângeri de mâini şi cu parteneriatul valabil, câteva ore mai târziu primarul Armand a emis o dispoziţie care lasă viceprimarul PNL fără nicio atribuţie, în mod abuziv şi aberant„, a adăugat PNL Sector 1.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

„Sănătate, pace, bucurie și prosperitate”: Mesajul premierului Nicolae Ciucă, cu prilejul...

Premierul Nicolae Ciucă a adresat un mesaj cu prilejul intrării în luna postului Ramadan: „Musulmanii din România reprezintă un autentic model de Islam moderat,...