Noile capabilități ale soluției Huawei de rețea inteligentă în cloud accelerează orientarea operatorilor către serviciile DICT

În cadrul MWC Shanghai 2021, Kevin Hu, președinte Huawei Data Communication Product Line, a anunțat cele cinci noi capabilități ale soluției inteligente de rețea în cloud — un pas până la cloud, o conexiune la nivel de rețea, programarea rapidă cu un clic, o fibră pentru multiple scopuri și securitate integrată într-un singur produs.

Această soluție ajută operatorii să construiască rețele de servicii orientate spre cloud și capabilități de bază pentru transformarea DICT.

Kevin Hu a anunțat noile capabilități ale soluției inteligente de rețea în cloud

Conform spuselor lui Kevin Hu, rețeaua în cloud este principalul motor al economiei digitale, aducând un nou suflu celei de-a patra revoluții industriale. Rețeaua în cloud oferă putere de calcul continuă pentru numeroase industrii, stimulând noile creșteri în economia digitală.

Transformarea digitală a numeroaselor industrii poziționează DICT ca motor al creșterii operatorilor în era economiei digitale. Luând exemplul operatorilor chinezi, rata de creștere a DICT pe piața totală disponibilă a ajuns la 40%.

Operatorii adoptă strategia DICT pentru a răspunde cerințelor transformării digitale ale clienților din industrie. Noile oportunități sunt însoțite de noi schimbări și provocări.

Schimbarea 1: Cererea pentru acces la cloud crește rapid. 93% din firme vor folosi servicii publice de cloud, iar 74% vor folosi soluții hibride de cloud. Companiile cer conexiuni multi-cloud cu acces printr-un singur punct.

Schimbarea 2: Liniile private ale companiilor trec la rețele private în cloud. După ce sistemele serviciilor companiilor vor trece în cloud, nevoile acestor companii se vor transforma din linii private în rețele în cloud private, accesibile la nivel global.

Schimbarea 3: Transmisiile de tip best-effort se transformă în garantarea experienței. Trecerea în cloud a sistemelor de producție ale companiilor înseamnă că rețelele trebuie să treacă de la transmisiile de tip best-effort la o garantare deterministă a experienței.

Schimbarea 4: Securitatea într-un singur punct se transformă în protecție polivalentă. Pentru a răspunde cerințelor de trecere a serviciilor în cloud, securitatea trebuie să se transforme din protecția într-un singur punct, oferită de firewall-uri, într-o colaborare de securitate E2E (de la dispozitive, rețele și cloud la aplicații) și capabilități de protecție polivalentă.

Aceste schimbări aduc noi provocări rețelelor: planificarea integrată cloud-rețea trebuie furnizată companiilor pentru a implementa abonamente exhaustive la produse cloud-rețea și a oferi experiența unor servicii de tip e-commerce. De asemenea, companiile necesită o experiență constantă de cloud și rețea. În plus, trecerea în cloud a sistemelor de producție necesită ca rețelele să ofere garanții E2E SLA. Apoi, pe măsură ce tot mai multe informații intră în cloud, granițele inițiale fizice de securitate dispar — lumea digitală necesită colaborarea între companii, rețele și cloud-uri pentru asigurarea securității.

Soluția inteligentă de rețea în cloud de la Huawei, prin cele cinci noi capabilități ale sale (un pas până la cloud, o conexiune la nivel de rețea, programarea rapidă cu un clic, o fibră pentru multiple scopuri și securitate integrată într-un singur produs), maximizează valoarea resurselor de rețea ale operatorilor și folosește la maximum avantajele complementare ale cloud-urilor și rețelelor. Prin urmare, aceasta este cheia prin care operatorii pot oferi servicii DICT integrând cloud-uri și rețele.

Un pas până la cloud: Căi de acces în cloud ce permit accesarea acestuia în câteva minute

Infrastructura cloud oferă conexiuni flexibile între multiple cloud-uri și rețele, în timp ce căile de acces bazate pe SRv6 optimizează conexiunile între domenii. Cum tehnologia sparge în mod constant barierele proceselor, experiența în cloud și rețele devine constantă, iar accesul serviciilor din cloud prin intermediul unei rețele se poate implementa în decurs de câteva minute.

O conexiune la nivel de rețea: Rețeaua-ca-serviciu implică o utilizare a rețelei similară cu cloud-ul

Arhitectura de rețea orientată pe servicii oferă interfețe la nivelul chiriașilor pentru a acoperi detaliile de implementare a rețelei. Acest lucru reduce timpul de integrare a sistemului cu 90%, permițând companiilor să folosească rețelele cu aceeași ușurință cu care folosesc cloud-urile. În plus, prin calculul inteligent al distribuției căilor de acces al soluției iMaster NCE, numărul de conexiuni la rețea ajunge la 100 de ori media industriei, răspunzând cererii de rețelistică pe scară ultra-largă și de interconectivitate globală a numeroșilor chiriași.

Programarea rapidă cu un clic: Algoritmul grafic cloud inteligent îmbunătățește utilizarea resurselor IDC cu 30%

Algoritmul grafic cloud inteligent, îmbinând factori din rețea și din cloud, oferă căi de acces în cloud optime pentru companii și implementează programarea integrată a resurselor de cloud și de rețea. Acest lucru îmbunătățește cu 30% utilizarea resurselor de cloud și de rețea. 

O fibră pentru scopuri multiple: Slicing-ul ierarhic oferă o experiență deterministă a serviciilor pentru numeroase industrii

La nivelul companiei, terminalul inteligent de cloud — un dispozitiv în formă de cutie — oferă acces la multiple servicii care necesită SLA-uri diferite, precum supravegherea video CCTV, accesul la internet din birou și teleconferințele. La nivelul rețelei, o singură fibră optică deservește diferite rețele private de servicii pe bază de slice, oferind garanția unei experiențe cu granularitate fină.

Securitatea integrată într-un singur produs: Serviciul de securitate în cloud QIANKUN construiește o protecție de securitate polivalentă

În colaborare cu gateway-urile de securitate TianGuan la nivel enterprise, serviciul de securitate în cloud QIANKUN construiește capabilități de apărare polivalente, cu integrare a securității cloud-rețea. Acest lucru oferă, în modul abonament, o rată de detecție de 96% pentru noi amenințări, detectarea atacurilor ascunse în decurs de câteva minute, blocarea aproape de sursă a amenințărilor legate de integrarea securității cloud-rețea, implementarea pe bază de cloud a capabilităților de securitate atomică și servicii de securitate și O&M bazate pe cloud.

Până în prezent, Huawei a implementat inovația și uzul comercial al serviciilor de rețea în cloud împreună cu peste 30 de operatori, deservind scenarii de digitalizare în domeniile guvernării, sănătății, educației, finanțelor, mineritului, serviciilor portuare, industriei fierului și oțelului, precum și al industriei curentului electric.

Pe viitor, Huawei va continua să inoveze pe baza tehnologiilor IPv6+ și să rafineze soluția inteligentă de rețea în cloud pentru a ajuta operatorii să exploreze valoarea comercială a conexiunilor, să construiască noi modele de afaceri și să accelereze transformarea digitală a industriilor.

Mai multe articole...

3 COMENTARII

 1. https://youtu.be/PraEizeElGg
  Rețeaua de site-uri web urmărește dezvăluirile anterioare ale firmei de cercetare a dezinformării Graphika despre existența unei rețele paralele de conturi de socializare false și identități online mediatizate, care răspândesc conținut care să convingă factorii de decizie politică că piețele occidentale ar trebui să rămână deschise către Huawei.
  Cercetătorii au găsit 16 site-uri web care par să fie operate de aceleași persoane, de multe ori împărtășind aceleași scris de directori Huawei
  Un purtător de cuvânt al Huawei acolo „se întâmplă deja o anchetă în timp ce vorbim”
  Politico | Directorii europeni ai Huawei „au promovat conținut pe site-uri de știri fabricate”
  Tehnologia este buna ! Politica este marea problema ?

 2. Cum a influențat pandemia prioritățile sistemului de sănătate și necesitatea unui val de noi inovații?
  Ce a învățat industria Covid-19 despre viitorul experienței pacientului digital?
  Unde rămâne industria medicală și cum pot fi rezolvate aceste probleme?
  Ce tehnologii primesc niveluri semnificative de interes și capital de la investitori?
  Care sunt tehnologiile de asistență medicală care se dovedesc cele mai importante în susținerea sistemelor de sănătate atât în ​​îngrijirea preventivă esențială, cât și în cea care nu este de urgență?
  Oare vom obține sau avem deja răspunsuri pentru aceste întrebări?
  Dar daca vom veni cu si alte întrebări pentru Industria universala a României ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole