Noile jonglerii imobiliare de la ADS ale lui Marian Mina ”Scheletu”

Liderul interimar al PSD Giurgiu, Marian Mina ”Scheletu”, este disperat să rămână la butoanele organizației fapt pentru care a început să ”țeasă” câteva aranjamente imobiliare pentru a intra în grațiile primarilor.

În ultima perioadă, Marian Mina ”Scheletu”, a fost văzut de mai multe ori la ușa directorului general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), George Sava. Scopul acestor descinderi ale lui Mina ”Scheletu” a fost și este ca ADS să transfere arenda sau concesiunea a două terenuri și o baltă unor apropiați ai liderului interimar al PSD Giurgiu.

Este vorba de terenuri aflate pe raza admnistrativă a comunelor giurgiuvene Băneasa și Slobozia-Mahâru și o baltă de 45 de hectare din localitatea Mârșa. Terenul de la Băneasa ar urma să meargă către un influent primar din Giurgiu, al cărui nume nu îl facem încă public, implicat în multe afaceri agricole.

Demersurile lui Mina ”Scheletu” cu directorul general George Sava sunt destul de avansate, dar nu se știe dacă liderul PSD Giurgiu mai rămâne mult timp la butoanele organizației județene pentru că deja mulți primari s-au cam săturat de promisiunile și vrăjelile acestuia și vor să scape de el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...