Nordis Group o numește pe Meda Annemarie Vasiliu general manager al hotelului Nordis Mamaia

Nordis Group continuă dezvoltarea pentru proiectele de pe litoral și o numește pe Meda Annemarie Vasiliu General Manager pentru hotelul Nordis Mamaia 5*****. Acesta face parte dintr-un complex format din ansamblu rezidențial și hotel de 5***** și este unul dinte cele mai mari proiecte de acest tip de pe litoralul românesc. Hotelul va fi deschis anul acesta.  

Meda Annemarie Vasiliu are o experiență de peste 20 de ani în industria ospitalității. Aceasta a lucrat în hoteluri internaționale de lux, precum JW Marriott Hotel, iar ultimii doi ani și jumătate de activitate i-a petrecut la Budapesta, în cadrul hotelului luxury The Ritz-Carlton. Aici a activat ca Director General sau Director de vânzări și marketing, timp în care hotelul a avut o schimbare la 180 de grade a strategiei de marketing și vânzări, deschidere către noi piețe și segmente de business și și-a mărit cifra de afaceri cu peste 20%.  

În activitatea sa pentru JW Marriott Bucharest Grand Hotel a fost responsabilă inclusiv pentru delegații oficiale și de rang înalt, cum ar fi delegația Statelor Unite ale Americii cu ocazia Summit-ului NATO, când a fost cazat inclusiv președintele George W. Bush sau vizita vicepreședintelui SUA în România, dl. Biden.  

Meda s-a alăturat echipei Nordis Mamaia 5***** încă din perioada de pre-deschidere și va contribui la formarea și pregătirea echipei, elaborarea strategiilor operaționale, de marketing și de vânzări pentru toate centrele de venit ale hotelului. De asemenea, noul General Manager va implementa politicile și tacticile care vor pune bazele unei experiențe memorabile pentru clienții care vor alege Nordis Mamaia 5*****, în încercarea de a aduce o nouă dimensiune a luxului în domeniul ospitalității din România.

Echipa condusă de noul General Manager va fi formată din peste 250 de persoane de bază, care vor fi active pe toată durata anului și anume: șefi de departamente, manageri, supervizori și personal non-managerial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...