Norica Nicolai vrea să-l lase fără ALDE pe Tăriceanu

Fostul europarlamentar ALDE, Norica Nicolai, vrea cu orice preț să ajungă și ea șef de partid, mai ales după de ce n-a mai ajuns în Parlamentul European.

Potrivit informațiilor noastre, Norica Nicolai, încă președinte al Consiliului Național ALDE, vrea ca la congresul din această săptămână, să-l debarce de la șefia partidului pe Călin Popescu Tăriceanu.

În demersul său, Norica Nicolai, ceea care mai mereu a fost împinsă în față din punct de vedere politic de Teodor Meleșcanu, iar prietenii știu și de ce, se bazează pe susținerea unor organizații județene.

Însă, principalul ei susținător este Cătălin Beciu, fost secretar de stat, în anul 2015, la Ministerul Energiei, IMM-urilor și Mediului de Afaceri. Acesta este și unul dintre fondatorii partidului, care scrie pe Facebook, despre protestele împotriva legii grațierii, că a fost o „manifestație nazistă”, iar protestatarii au fost „niște cretini”.

„Animalelor, mi-e scârbă de voi”, continua el, care apoi spune că „face spume”. „Jos Kovesi, Iohannis” scrie el, înainte de a afirma că este „om de afaceri”.

De fapt, Norica Nicolai vrea să fie președinte ALDE, iar secretar general să fie Cătălin Beciu, adică să tragă preșul tandemului Călin Popescu Tăriceanu și Daniel Chițoiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...