Nou nivel record al bitcoin, după un anunț al Tesla. La cât a ajuns criptomoneda

Miliardarul Elon Musk a adăugat în urmă cu zece zile eticheta #bitcoin profilului său de pe Twitter, ceea ce a dus la creşterea cotaţiei criptomonedei. În plus și compania lui Musk, Tesla, a făcut un anunț care a mai ridicat și el nivelul bitcoin.

Nu este prima oară când Elon Musk provoacă o creștere a cotației criptomonedelor prin postări pe Twitter. Acum, un nou record a fost atins de bitcoin, la începutul acestei săptămâni.

Cotaţia bitcoin a urcat luni cu peste 10%, după ce producătorul american de automobile electrice Tesla a anunţat că a investit luna trecută 1,5 miliarde de dolari, potrivit Reuters.

După anunţul Tesla, cotaţia bitcoin a urcat până la un nivel record de 43.625 dolari. Alte criptomonede mai mici, Ethereum şi XRP, care tind să evolueze în tandem cu bitcoin, au urcat cu 5% şi, respectiv, 4%.

Tesla Inc a anunţat că a investit aproximativ 1,5 miliarde de dolari în bitcoin şi ar urma să înceapă să accepte plăţi pentru maşinile sale şi alte produse în viitorul apropiat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Austria este una dintre țările care se opune ca România să adere la spațiul Schngen SURSA FOTO: https://www.schengenvisainfo.com/

Ce a cerut Austria ca România să intre în Spațiul Schengen

Refuzul categoric al Austriei de a intra România în Spațiul Schengen ascunde o mulțime de interese economice și financiare uriașe. Potrivit informațiilor noastre provenite din...