Nou protest AUR în Parlament față de neintroducerea moțiunii de cenzură la vot

Deputații AUR au anunțat că nu vor participa miercuri la votul final din plen, în semn de protest față de neintroducerea moțiunii pe ordinea de zi.

În semn de protest față de neintroducerea moțiunii de cenzură la vot, deputații AUR nu vor participa la votul final de astăzi și vor sta în afara sălii de plen. Dacă se tergiversează în continuare procedura prevăzută în Constituție, protestul nostru se va permanentiza”, a transmis miercuri dimineață George Simion, copreședintele AUR.

Este al doilea protest pe această temă inițiat de AUR, după ce în plenul de marți aproximativ 25 de deputați au afișat, timp de câteva minute, coli de hârtie pe care era scris „Supuneți la vot moțiunea”, cu referire la moțiunea de cenzură împotriva guvernului Cîțu, document citit joia trecută.

O moțiune care a fost citită în plenul camerei trebuie să ajungă lși la vot, supuneți la vot moțiunea”, i-a cerut liderul AUR, George Simion, lui Florin Roman, vicepreședintele Camerei Deputaților, aflat la conducerea ședinței.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole