Pablo Cortacero, mesaj pentru Cosmin Contra: „Rezultatele trebuie să vorbească”

Noul finanțator al echipei Dinamo, spaniolul Pablo Cortacero, a reacționat după ultima înfrângere a alb-roșilor. Jucătorii pregătiți de Cosmin Contra au fost învinși de Universitatea Craiova, scor 0-1, duminică seară, iar Cortacero consideră că vina este împărțită între echipă și arbitraj.

Oltenii s-au impus cu un gol marcat din penalty, în minutul 26. „Centralul” Horațiu Feșnic a acordat lovitură de pedeapsă la intrarea lui Ante Puljic asupra lui Marius Constantin.

„Sunt dezamăgit atât de rezultat, cât și de maniera de arbitraj. Din punctul meu de vedere Dinamo a pierdut 6 puncte din cauza erorilor de arbitraj. Din păcate am moștenit multe lucruri negative odată cu cumpărarea clubului. Aceste probleme vin din cealaltă epocă. Ceea ce pot să asigur este că vom face tot ce este necesar ca arbitri de acum să ne trateze cu respect, nu vrem favoruri, dar nu se poate ca jucătorii noștri să fie ținuți, împinși și să nu se dicteze nici fault și noi să primim un penalty atât de ușor”, a declarat Cortacero pentru doardinamo.ro.

În următoarea rundă, Dinamo va evolua în deplasare cu Sepsi Sf. Gheorghe, iar o victorie este vitală pentru bucureșteni.

„Mesajul meu pentru jucători este că și în aceste condiții, aștept mai mult de la ei și sper că cu Sepsi va fi bine și echipa ca un tot unitar va da mai mult, va fi mai concentrată decât în meciul cu Craiova”, a adăugat patronul spaniol.

Cosmin Contra a revenit la Dinamo odată cu noul acționariat. Finanțatorul iberic recunoaște că nu va avea răbdare la infinit cu fostul selecționer al României.

„Eu am încredere totală în Contra, dar evident că rezultatele trebuie să vorbească. Dinamo trebuie să fie în play-off. Contra e antrenorul echipei și atât el, cât toți cei care se ocupă de partea sportivă știu că trebuie să îmbunătățească niște aspecte și o vor face. Dar și jucătorii trebuie să dea mai mult pe teren”, a mai spus Pablo Cortacero.

După 7 etape din Liga 1 alb-roșii se află pe locul 14, cu 5 puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole