Noul lider al seniorilor PNL Prahova: „Să-mi sugă p…babele de la biserică, în frunte cu popa”

Organizația Seniorilor Național Liberali – Prahova și-a ales, la sfârșitul acestei săptămâni, un nou președinte, în persoana unui primar de comună extrem de controversat, care în anii trecuți s-a remarcata prin înjurături de mahala la adresa localnicilor și a preotului.

La Adunarea Generală a Organizației Seniorilor Național Liberali din Prahova, care a avut loc, vineri, la Ploiești, a fost ales președinte Adrian Ungureanu, primarul localității Brebu. Acesta este la al treilea mandat de edil PDL, și ulterior PNL, al acestei comune și conform CV-ului a fost ofițer MApN până în 2002, iar până în 2008 profesor ofițer la Școala de Poliție din Câmpina. Numai că acesta este un personaj controversat care s-a remarcat ca primar printr-un limbaj incredibil față de locuitorii din Brebu.

Adrian Ungureanu: „Acolo la biserică e o mahala şi nişte idioate”

În timpul campaniei electorale din 2020, au apărut mai multe înregistrări în care Adrian Ungureanu se remarca printr-un limbaj de mahala la adresa consătenilor, a preotului și directorului școlii din comună.

La un moment dat, de exemplu, Adrian Ungureanu a spus că un nou mandat de primar le va da tuturor ocazia să se relaxeze „De ce să nu stăm şi noi patru ani să b– p–, să ne plimbăm, să ne recreem? Mai e ceva de făcut? Nu mai e nimica de făcut”, a spus primarul din Brebu. ”Să-mi sugă p– babele de la biserică, în frunte cu popa cu tot(…). Acolo e o mahala şi nişte idioate”, a spus Ungureanu despre preotul din sat și enoriașele sale. ”Ascultaţi-mă ce vă zic. Atâta timp cât ăsta e director la şcoală, şcoala nu va primi nimic, numai m–. Poate să urle şi să mă zbiere şi să mă pupe-n c–”, a spus primarul despre directorul școlii din Brebu.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole