Noul stadion Ghencea, funcțional la finalul lui septembrie

Ion Ştefan, Ministrul Lucrărilor Publice a anunţat că noul stadion Ghencea va fi predat către beneficiar în luna septembrie.

În timpul unei vizite de verificare a stadiului lucrărilor la stadionuol Ghencea, Ion Ștefan a declarată că a discutat cu reprezentantul firmei de construcţii şi cu cei de la CNI, iar „în septembrie arena va fi predată. Până atunci, se montează gazonul şi se fac lucrări interioare”.

Conform ministrului, lucrările sunt realizate în proporţie de aproximativ 90%, iar gazonul este montat în proporţie de 50%.

Compania Naţională de Investiţii lucrează încă la la finisajele interioare şi amenajările exterioare, iar instalaţia de nocturnă şi de sonorizare sunt funcţionale. Probele au fost făcute la sfârşitul săptămânii trecute.

„În perioada următoare, trebuie finalizate lucrările la utilităţi (care revin în sarcina beneficiarului – CSA Steaua), astfel încât, la sfârşitul lunii septembrie, ar putea fi demarate procedurile în vederea recepţionării şi predării obiectivului de investiţii”, au explicat oficialii din Ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...