Novak Djokovic recunoaşte că are probleme psihice

După un început slab de sezon în 2022, jucătorul sârb Novak Djokovic recunoaşte că are probleme psihice.

Sârbul a ratat o serie de turnee până acum în acest an, inclusiv Australian Open şi turneele Masters de la Miami şi Indian Wells, din cauza refuzului său de a se vaccina împotriva Covid-19.

Revenit în acţiune pentru sezonul de zgură, Djokovic a fost învins la Mastersul de la Monte Carlo de Alejandro Davidovich, înainte de a suferi o înfrângere în finala Openului Serbiei în faţa lui Andrey Rublev.

Vorbind înainte de debutul său la Madrid Open, cel care a fost de 20 de ori campion de Grand Slam s-a destăinuit despre dificultăţile sale în încercarea de a reveni la cea mai bună formă.

 „Provocarea este cu siguranţă mai mult pe partea mentală şi emoţională. Bineînţeles, nu am mai experimentat niciodată ceva similar cu ceea ce am trăit la începutul acestui sezon şi nu ştiam cum mă va afecta.

Evident, ştiţi, încă trebuie să mă confrunt cu asta într-o oarecare măsură. Nu este la fel de puternic cum a fost în primele două, trei luni ale anului. Simt că, cu cât joc mai mult, cu cât sunt mai mult în acest mediu, cu atât mă simt mai confortabil.”, a dezvăluit el, citat de tennisuptodate.com.

Djokovic îşi începe marţi campania în capitala Spaniei, împotriva francezului Gael Monfils. Sârbul încearcă să câştige titlul pentru a patra oară, cel mai recent triumf al său fiind în 2019. Jucătorul în vârstă de 34 de ani plănuieşte, de asemenea, să concureze la Mastersul de la Roma înainte de Openul Franţei de la sfârşitul lunii, unde speră să îşi apere titlul câştigat în 2021.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole