“Nu accept ce se întâmplă”: Marius Șumudică e la un pas să plece de la turci

Publicat: 18 sept. 2020, 22:00, de Roxana Roseti, în SPORT , ? cititori
“Nu accept ce se întâmplă”: Marius Șumudică e la un pas să plece de la turci

Antrenorul echipei turce Gaziantep FK, Marius Şumudică, a debutat în actuala stagiune cu un eșec pe terenul lui Galatasaray: scor 1-3. Șumudică declară că este total nemulţumit de faptul că nu are un lot suficient de numeros şi că nu i s-au adus jucătorii doriţi.

El dă vina pentru acest lucru pe conducerea clubului, cu care recunoaște că este certat, și nu exclude ca acest fapt să ducă la demiterea sa în cel mai scurt timp. „Eu am doar nouă străini în lot, în condiţiile în care putem avea 14. Am antrenamente cu 16-17 jucători. Am vrut să fac un 10 contra 10 sau 10 contra 8 şi practic n-am avut cum. A trebuit să pun antrenori secunzi. Federaţia şi televiziunile n-au virat banii către cluburi, se împotmolesc lucrurile, nu există bani pentru transferuri, mi se spune mereu asta, iar eu am de suferit. E greu să iau decizia de a pleca”, a declarat Șumudică la DigiSport.

Probabil va fi dat afară

Antrenorul a mai adăugat că îl ţin foarte mult pe loc transferurile făcute la echipa sa. De asemenea, consideră că și-a făcut un nume în Turcia, dar nu mai poate – din punct de vedere al răbdării și sănătății – să se ducă la antrenament şi să vadă că nu poate să lucreze cu ce vrea. “Eu nu accept ce se întâmplă, e o presiune mediatică, am citit şi eu ce se scrie şi cu siguranţă nu vor veni rezultatele. Păi ce să se întâmple? Va trebui să explic de ce nu am avut rezultate”, a mai declarat Șumudică.

La începutul lunii, Șumudică dezvăluia că are o ofertă din Arabia Saudită, însă nu ia în calcul o plecare din Turcia.