Numerologie: ce ne sfătuiesc astrele referitor la rezultatele alegerilor

Publicat: 10 iun. 2024, 20:12, de Alexandru Bogdan Grigoriev, în LIFESTYLE , ? cititori
Numerologie: ce ne sfătuiesc astrele referitor la rezultatele alegerilor
Foto: divahair.ro

Conform numerologilor, anul 2024 este guvernat de cifra 8. În numerologie, această cifră are semnificația Karmei. Adică, tot ceea ce se întâmplă este dictat de destin, trebuia să se întâmple și nu putea fi evitat.

Tot ceea ce se poate face este să te adaptezi schimbării și să iei lucrurile așa cum vin. A încerca să te opui nu face decât să ducă lucrurile spre mai rău, consideră cei ce se ocupă de numerologie.

Pe de altă parte, evenimentele karmice nu sunt, neapărat, de rău augur. Dimpotrivă, de multe ori, pot fi benefice. În general, ele vin ca o consecință a faptelor din trecut și pot fi o recompensă sau o penalizare. Așadar, ceea ce se petrece în acest an este consecința acțiunilor din trecut și este, cum se spune, „scris în stele”.

Luna iunie este a șasea din an, deci sub semnul cifrei 6. Asta înseamnă casă, cămin. Deci schimbările petrecute în luna iunie influențează, cu precădere, casa, cîminul, familia sau, în sens mai larga, propria țară, țara în care trăiești.

Dar iunie 2024 este sub semnul cifrei 5, care rezultă din combinația cifrei 8, a anului, cu cea a cifrei șase, a lunii. 5 înseamnă schimbări majore, cu implicații pe termen lung, pe care le determine tu însuți. Dacă ne referim la alegeri, atunci ne putem aștepta ca rezultatul alegerilor să fie începutul unor schimbări de amploare, care vor influența comunitățile pe termen lung.

Aceasta cu atât mai mult, cu cât și ziua alegerilor, 9 iunie, a fost guvernată tot de cifra 5. Așadar, un dublu 5 nu face decât să întărească perspectiva anterioară.

În concluzie, din perspectivă numerologică, alegerile din 9 iunie ne vor aduce schimbări majore, pe termen lung, initiate de comunitate. Dar schimbări care trebuiau să se producă, din perspectiva universală!

Cât de benefice sau de malefice vor fi aceste schimbări, rămâne de văzut. Sfatul numerologului este să ne adaptăm lor, să le folosim în mod constructiv, să ne străduim să înțelegem drumul spre care ne călăuzesc, bazându-ne pe experiența trecutului.