O ambulanță care transporta un copil de un an la spital s-a răsturnat

Un accident grav a avut loc în Urziceni. O ambulanță care transporta un copil la Spitalul Municipal s-a răsturnat. Cel mai probabil, accidentul s-a produs în urmă impactului cu un autoturism care nu i-a acordat prioritate.

Accidentul s-a soldat cu rănirea a patru persoane, trei adulți conștienți, cooperanți și neîncarcerați și un minor cu vârsta de aproximativ 2 an (pacient) inconștient.

„În urma evenimentului rutier, ambulanța s-a răsturnat pe partea carosabilă, rezultând patru victime: trei adulți conștienți, cooperanți și neîncarcerați și un minor cu vârsta de aproximativ 2 ani (pacient) inconștient. După evaluare, toate cele patru persoane au fost transportate la diferite unități spitalicești”, a transmis ISU.

La faţa locului au ajuns trei echipaje operative din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD.

În sprijinul acestora au acționat și trei echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița

Cercetările la fața locului sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Un membru CA la societățile Primăriei Galați câștigă anual până la...

Dezbaterile coaliției guvernamentale pe tema reducerii cheltuielilor din sectorul bugetar readuc în actualitate faptul că aceleași partide, PSD și PNL, au dat undă verde...